Esilaninannesii Dkem05 bende yeşil dalan sabun rendeleyip yapıyorum efsane beyazlatıyor denemeni tavsiye ederim bulaşık tableti şeker filan bunları perdeye zarar veriyor
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Dkem05 Dalan roxy matik bebeğime kullandığım deterjan ile.yıkıyorum mis gibi. Hiç perdelerim kararmadı zaten benim. İyice benbeyaz oluyor.mis gibi de kokuyorlar. 🥰
cocomelon Dkem05 vanish kosla tül temizleyici öneririm birde Yeni Alo fairy var koku işlem mükemmel bence deneyin kesinlikle
Dilek1230x Beyaz kalip sabun rendele makinanin icine at cok guzel aciyor kosala da guzel bak dene tavsiye ederim
Mevasel0303 Deterjan bölümüne ek olarak toz şeker ve makina bölümüne Aspirin atın emin olun kar gibi oluyor🤩
Ogullarinaasikanne Dkem05 kircoz cok etkili birde bulaşık makine tabletini tülün üzerine koyup yikadim mis gibi oluyor canim sodada oyle kosla tül den daha etkili bu demedigim seyler. En memnun kaldigim bulasik makine tableti ama
Gossipgirl14 Dkem05 ben perdeyi atınca uzerıne bıraz seker bıde bulasık makinesi tableti atıyorum 1 tane çokta güzel oluyor 😊