Kızlar oğluma uyku eğitimi vermek istiyorum geç kaldım fakat daha önceki denemelerimde başarısız oldum şuan geceleri 5 6 kez kalkıyor uyku problemini atlatamadığım gibi geceleri sütten kesmedim henüz doktor birşey demedi bu konu hakkında gece çok aşırı derecede sık uyanıyor doğal olarak ya sallıyorum ayakta yada emziriyorum fakat bazen yatar yatmaz 10 dk sonrada kalkıyor belli olmuyor eşim biraz geri kafalı uyku eğitiminden bahsettim ona fakat saçmaladığımı düşündü herşeyi özenip yapmaya çalışıyorsunuz dedi birsürü yiğeni var onları örnek veriyor görümcelerimin hiçbiri uyku eğitimi vesaire yapmadan büyüttü klasik emzirerek sallayarak filan eşimde o ortamda olduğu için onlarla benim bu isteklerimi yeni nesil uydurması özenti yaşam ve yetiştirme biçimi olarak görüyor bugün kavga ettim desteksiz uyusun istiyorum annem sallıyor ayağında sürekli ve sürekli emzir şu çocuğu uyusun kızım diyor eşime bırakıyorum her fırsatta çocuğu sallayıp uyutmaya çalışıyor nerden baksanız yani günde iki uyku yapan çocuğu günde 4 kez uyusun istiyorlar iki kez uyuyor en fazla 1 saat 1 buçuk saat uyuyo sonra gece uykusuna geçiyor ama sık kalkıyor uykusuzluk çekiyorum artık ne yapıcam bilmiyorum yanı az önce yatağa bıraktım poposuna pış pış yapmaya defalarca yatırıyorum kalkıyor bu arada 11 aylık