Busraarsub Merhaba bayanlar. 22 haziranda sezeryan doğum yaptım bugün sezeryan yerimden iltihap gelmiş peceteye . Dün koltuk ittirip çekmiştim ondan olabilir mi astarlı acaba yasayan varmi yada ne yapmalıyım.
Yeni_anne27 Busraarsub cnm gecmis olsun öncelikle. Bende yasadim ama benimki baya bildigin su gibi fosur fosur akiyodu. Bide dikisim acilmisti benim. Ben surekli sabah aksam pansumana gittim terledigi icin olmus dedi doktor. Sende bi doktora goster pansuman yaparlar
ZeySu Busraarsub Bende 8 ağustosta sezeryan oldum dikislerim kapalı ama iç camasirima hep leke bulaşıyor açık renkte bir leke. Sürekli olmuyor iki defa karşılaştım bu durumla. Henüz doktora gidipte sormadım ama ciddi bişey gibi durmuyor benimki
Busraarsub Yeni_anne27 Yok canım o kadar fosur fosur degilde hatta gelmiyordu dun temizlik aninda koltuklari cekistirince bugun geldi. Birazda kızarıklık var ama kan mi oturmuş yoksa karnım üste indiği için pişmiş mi anlamadım :((
ZeySu Busraarsub ilk sezeryanimda olmamıştı böyle bisey o yüzden normal değil gibi. Doktorumu arayıp soracam o da görmem lazim diyecek, Kayserideyim vakalar iyice arttı dışarı çıkmak istemiyorm