Merhaba hanımlar, kızım 4 aylık. Bu post bebişlerine yeteri kadar kilo aldıramayan annrlerimiz için bilgilendirme ve cesaretlendirme içermektedir. Kızım 3700 gr doğdu. Sonraki aylarda sırasıyla 550 -600 ve 500 gr Şeklinde kilo aldı. Sadece meme veriyorum bu arada. Bugün 4. Ay kontrolümüz vardı ve ben bebeğimin tam 1 kilo aldığını öğrendim. Gerçekten benim gibi anneler beni anlayabilir. Bu kilo mevzusuna ister istemez çok kafayı takmıştım. 1 kilo aldığını öğrenince ben şok 😍😍 tabi güzel bir şok. Velhasıl kelam bu son 1 ayda Farklı olarak neler yaptığımı sütümü nasıl arttırdığımı naçizane anlatmak istedim.
📌sürekli emzirdim. Pandemiden dolayı zaten evdeyiz. Bunu fırsata çevirmek lazım ben en az bir buçuk saatte bir emzirdim bebeğimi.
📌zaten düzenli beslenen bir insandım ama bu son 2 haftadır öğlen yemeğimde yulaf yemeye başladım. Benim tarifim süt yulaf ve içine kuru dut şeklinde ama diğer kuru meyvelerde çok yakışıyor. Dutu süt artırıcı özelliğimden dolayı tercih ettim.
📌bestlak damla kullandım
📌e bebekte satılan anne çayı var bir de onu kullandım.
biraz uzun oldu ama ben bunu paylaşmak istedim . Tabi bu maddeler bana özel bir durumda olabilir ama belki sizlere de faydası olabilir . Sevgiler