Blkns12 Merhabalarr bir sorum olacaktı, benim bebiş sadece anne sütü alıyor. Doğumdan sonra aldığım 17 kilonun 10 u gitti ama 7 - 8 kg kaldı. Bu kilolar için diyetisyene gitmeyi düşünüyorum. Acaba sütümü olumsuz etkiler mi? Gideniniz oldu mu??
Nick Blkns12 ben gittim 4.ayımızda ve sütüm azaldı. O yüzden 6. Ayın bitmesini bekliyorum diyet listesine devam etmek için
Adadamla Blkns12 zaten diyetisyenler emziren anneler için özel program hazırlıyor. Etkilemiyor o yüzden merak etmeyin bende gideceğim 💕
nzlkc Blkns12 bebeğim 7 aylıkken başladım diyete. İki ayda 11 kilo verdim. Sütüm hiç etkilenmedi. Doğumdan öncesine göre daha zayıfım. Sizde rahatsızsanız kilonuzdan bence hiç düşünmeyin.
metehan2 Hayir tam aksine bol yesillik yiyorsunuz saglikli besleniyorsunuz neden kotu etkilesin ki? Ben gittim hic sorun olmadi. Ekmek mi pirinc mi sut yapacak? Bol yesillik yapacak tabii👍🏻
metehan2 Sutu kotu etkiliyor diyenler kendi basina kendilerini ac birakarak diyet yapanlardir. Diyetisyen size gore liste veriyor.
Blkns12 Adadamla normalde 6. Ayı bekleyeyim diyordum ama iyice canımı sıkmaya başladı bu kilo meselesi bebiş 3 aylık ama gidecegim olmuyor yani
Nick Blkns12 Dr süt yapıcı bir liste hazırladığını söyledi ama bilemiyorum. Bende azalma oldu o yüzden önerim 6 aydan önce başlamayın isterseniz, ama yinede siz bilirsiniz
Adadamla Blkns12 benimde üç aylık aynı şekilde bildiğin bunalıma girdim yani . Eski halim kilolu gelirdi şimdi bakıp bakıp ne kdr zayifmisim diyorum 😆
Blkns12 Nick ben de bundan cok korkuyorum iste süt durumum iyi simdi durduk yere kilo vermek ugruna yazık olur.. halen düsünmekteyim
Nick Blkns12 o zaman bekle 2- 3 ay daha sonra ek gıda vs sütü düşünmemiş olursun. Rahat rahat yaparsın diyetini 😬
Blkns12 Adadamla ya dolap ağzına kadar kıyafet dolu ve hiçbiri olmuyor. Aşağıdan popo göbek, yukardan memeler büyüdü. Kıyafete para verecegime bari doktora vereyim 😁
Adadamla Blkns12 evet . Eşim geçen gün dedi ki kışlık bı şeyler almak lazım. Aynen dedim benimde yok. Dolap kıyafet dolu dedi. Olmuyor hiçbiri dedim yeni alcagina içine girmeyi denesen dedi 😂😂😂 o an karar verdim