Sergl1425 mavisimmm20 yanlış bilmiyorsam hipp in ürünümüymüş bebevita oğlum 14 aylık bnde 3 gündür aldım tadını sevdi geceleri veriyorum bnde bakalım artık yarar mı yaramaz mı
mavisimmm20 Merve43 Bebelac Gold kullanıyorum 4 aydır ama artık icmiyor begenmemeye başladı doktorum bebevita dene dedi bugün aldım içti Bebelac Gold içeriği temiz mi peki
Gokaysaadetokan Bebeğim 14 aylık başından beri kullanıyoruz kilo alımıda iyi sevdi tadınıda ama bebekten bebege değişir tabi
Asdftre Benim bebe 15 aylik hala kullanıyoruz ablamda kullandı is arkadaşımda 2 çocuğunu bebevita ile büyüttü, palm yagi herseyde var yani napabiliriz, almanyadaki arkadaşım soyledi ordada bebevita kullaniliyormus
mavisimmm20 Sergl1425 evet hipp in ürünü ben hipp kullandım ama çok fena kustu bebeğim şimdi bebevita deniyorum bakalim
Mervee35 Valla bnde apramil kullanıyordum buraya birçok post açmıştım bebeğim kakasını yapamıyor diye :) bize o hiç yaramamıştı. Bende bebevitaya geçtim. Kızım, tadını çok seviyor meme+mama gidiyoruz. Maşallah 15 günde 600 gr aldı. Demem o ki çok memnunum