Mom064 Kızlar 1aylık kızım var hamileyken geçmişti ama tekrar basladı ne yapıcam eğer aynı durumu yaşayan varsa belirtileriniz neler nasıl bakıyorsunuz bebeğinize sorun yaşıyormusunuz
myloves23 Mom064 ilk ve ikinci hamileliğimin başında bende vardı. Ve bu yüzden troid yüksekliği başladı bende, doktorum bi hap verdi her gün kullandım geçti allah’a şükür
Mom0870 Mom064 bende var anksiyete hele bu virüs zamanında çok zorlanıyorum ama nefes egzersizi yapıyorum bizleri anlamaları da çok zor, insanlara saçma gelebiliyor hislerimiz. anlaşılmamak bazen yorucu olabiliyor. oğlumdan güç alıyorum
angelfish Mom064 bende de var maalesef cok ama cok zorlanıyorum 😔 eşim cok kızıyor sacmalama kötüyü cagırma dıyor ama elımde degıl 😔
CemileF Mom064 çok zorlanıyorum. İlaç kullanman gerek ama bebeğim için katlanıyorum. Psikologdan yardım alıyorum haftanın iki günü. Allah yardımcınız olsun. Hergün intiharı düşünür oldum. Sabimin yüzü suyu hürmetine hayatta kalmaya çabalıyorum.
Mom0870 Mom064 aşırı korku gerekli ya da gereksiz, çarpıntı, kafada senaryolar yazarak kurma, bazı konularda aşırı takıntı, kaygıya bağlı ağlama nöbetleri gibi gibi
myloves23 Mom064 sürekli eşim ve ailesi hakkında olurdu. Eşim işe gittiği zaman yada annesigile gittiği zaman acaba benim hakkımda mi konuşuyorlar diye sürekli sürekli endişe ederdim. Ve sürekli eşimle kavga ederdim. Çok ama cokk sinirliydim o zamanlar. Peki sizin
Mom064 myloves23 ya benimde el ayak titremesi bas dönmesi göz kararması basıma birşey gelecek korkusu sanki bana biri bişey yapacak kötü bir olay yasıycam cok kötü oluyorum