Batimoms Prenseslerim55 en dogru tabir makattan ates demektir ve en guzel sonucta makkattan olculmekle elde edilir.
Batimoms Selcan olculur tabi canim en dogru sonucu da makattan ölçüm verir. Sanıldığı gibi zor değil son derece basit.
Zera Selcan Alindan olcum yapan ates olcerimiz var ama en guvenilir yontem makat oldugu icin doktorumuz manuel bir makattan ates olcer vermisti. Atesi oldugunda makattan da olcerim alindan da.
Papatya-kiz Prenseslerim55 makat yazmıssın zaten postunda başlıga neden göt yazarsın anlayamadım . Makattan ölçümü genelde yurtdışında uyguluyor yabancılar
Supermomiscoming Göt yazıp posta dikkat çekmek istemişsiniz ama çok iğrenç bir tabir olmuş evet makattanda ölçüm olur ama koltuk altı yada alın yeterli zaten orayla bir işiniz yok
Prens0205 Selcan makattan ateş ölçümünü duymamanız enteresan en net sonucu veren yer bebeklerde aslında makat ölçümüdür sonra koltuk altı en son alnıdır
Batimoms Prens0205 ben de bazı annelerin duymalarına şaşırdım ben hem temassız ölçerim hem makattan bire bir uyar. Makattan ölçüm en doğru ölçümdür halbuki
Zera Batimoms Ben de yanlis bir sey mi yapiyorum diye dusundum🙃🙃 makattan olcmemi onerdiler hep eger ates cok fazlaysa kesinlikle oradan olcerim. Ve alindan olcumle her zaman farkli cikar.
Yelizdenizasci Balkzm_0604 bence de yani bebek ya sonuçta alnı var kolu var kol altı var yani başlık ayrı saçma sorduğu soru ayrı saçma yani terbiyesizlik bana göre !