Busrakaplan1 1 Haftalık dikişler atınca ne oluyor ? Normal doğum sonrası dikiş açılması nasıl oluyor ? Benim dikişlerim attı biraz bilgi verin
Minikannesi00 Busrakaplan1 bemnim bi tanıdğmında dikişleri açılmıştı ,tekrar diktiler canım . Detaylı bilgisi olan arkadaşlar yazarlar zaten ,geçmiş olsun 🌼
smile56 Busrakaplan1 bnmde dıs dikişlerden biri bir haftalıkken düşmüştü. Diğerleri ne zmn düştü farketmedim ama iç dikişlerim 40 gün olmuş hala duruyodu. Doktora gittim normal bi sıkıntı yok dedi.daha doğrusu pek ilgilenmedi.dıs tarafta ele gelen bi belirginlik var.dikiş izi mi yoksa tam tutmadı mı bilemiyorum.iç dikişlerim artık yok gibi ama emin olamıyorum.doktora gitmeyede aşırı korkuyorum.şuan yani ağrısı yok diye Allaha emanet bekliyorum😂
Busrakaplan1 Minikannesi00 bende hastaneye gitmeye korkuyorum artık cok büyük reflex oldu bende , doktorun önüne yatabileceğimi sanmıyorum , kendi kendine kapanmasını bekleyecegim
Busrakaplan1 Busu iç tarfataki dikişler duruyor ama dış tarafta 4 tane vardı yıkarken yere düştü gün içinde teker teker
Minikannesi00 Busrakaplan1 bnce doktora gtmelsn canm ,kendliğnnden yapışır brleşrmi ki orası . Yara yenyken git diktr
Busrakaplan1 Ayrık duruyor , ağrısı yok , ama kavuşacak gibi de değil , ama doktora da gitmeye korkuyorum . Bekleyecegim kapanmasını
smile56 Busrakaplan1 bence ayrık duruyorsa gitmelisin.bende cok korkuyordum halada korkuyorum.hatta kontrolde masaya cıkarken bacaklarım resmen zangır zangır titredi nefes nefese kaldım.doktor bile bi tedirgin oldu korkma canın acımıycak diye😂ama doğumdaki gibi kontrol olmuyo bi hafif girişten bakıyo.acımıyo sadece rahatsız hissediyosun.iltihap vs olursa daha büyük sıkıntı olur.çok tedirginsen sağlık ocağına git bi ebeye göster bi problem var mı diye öyle gidersin doktora
smile56 Busrakaplan1 dış tarafta dikiş kalmadı.ama sanki dikilince buruşuk bi birleşme olur öyle bi yapı var.önceleri ilk dikiş düşen yerde sivilceden az büyük bi sarı sislik vardı doktor sorun değil demişti şimdi yok o şişlik. Ama dikiş yeri rahatsız edici bi yapıda dokununca buruşuk bi birleşme var uzunca.çok göremiyorum ne halde olduğunu.ama ağrı sızı yok