BalkizimBaloglum2 Kullananlar varmi acaba nasıl alıştırdınız bize hediye geldide azda olsa binsin diyorum kizimi 7 aylik bu arada ama icine koyunca oyle kaldi cocuk hareket ettirince korkuyo 😅
bimohr1406 BalkizimBaloglum2 kendi alışıyor hareket edince zevk almaya başlıycak evi kurcaladıkça mutlu olacak bizde öyle 😅
Eslemssmom BalkizimBaloglum2 ben 5 buçuk aylıkken yavaş yavaş koymaya başladım alışsın diye şimdi 8 aylık evin içinde dört dönüyor ama artık binmek istemiyor koyarken ayaklarını topluyor 😂
Kirpapatyasi BalkizimBaloglum2 bende sadece evi toplamak icin koyuyorum yurutece ilk bindiginde cozemiyir iki gun sonra çıldırır içinde 😂😂tutamazsin
BalkizimBaloglum2 bimohr1406 ay inşallah bebek arabasinada alıştıramadım ama inşallah buna alışır cok kucak istiyo çünkü zor oluyo
Balteknem Fundafatma benim bebegimde 6aylik hala dusunuyorum bindirsem mi diye ama etrafimdaki herkez benden cok biliyo
Fundafatma Balteknem 😆😆😆o sorun bendede var canım yanlız degilsin bu arada ilk ek gıdaya ne Zaman ve ne ile başladın acaba
Balteknem Fundafatma bende ilk 5ay 25 miydi neydi tadima başlamıştım havuç patates kabak ilk sonra muz seftali verdim simdi corba sebze sevmedi tarhansya bayiliyo yumurtaya gecicek inş oyle canisi ilk sebzeden basla
GramPozitifBakteri BalkizimBaloglum2 alışıyorlar sonra önüne sevdiği bi oyuncak varsa koy gitmeye çalışsın.Yalnız ayaklarına dikkat et parmak ucunda gitmesin.Benim çevremdeki akıllılar yüzünden kızım şuan parmak ucuna basıyor ayağa kalkınca.Emekliyor tutunup kalkıyor yürüteci istemiyor artık ama tam basmıyor parmak ucuna alıştığı için.Ben çevremde yürüteç kullanan görmediğim için salaklığıma geldi engel olamadan kızım öyle alıştı.Ona dikkat et sadece
Mervemerveesk BalkizimBaloglum2 zamanla alışıyor ☺️ bir de sıkılırsa ağlarsa vs hemen alın ki bıkmasın minnoş.
Gamzesylu-06 Balteknem tarhana tarifi verebilirmisiniz nasıl yaptığınızı benimki pek sevemedi acaba ben mi kötü yapıyorum bilemedim🤷🏻♀️
Fundafatma Balteknem bı sebzeyi üç gün yedirmek zorunda mıyım öyle diyorlar üç gün kuralı mi ne varmış