larenikra2020 Birannebirfurki bende Keçiören’den altındağa taşındım 2 ay önce aktepedeydim şimdi kuzeykentteyim sen neresindensin
Balteknem Saripapatyaannesi34 aa kiz neden nerelisin nerden gittin oraya benim memleketim ama geldimde az var😐
Saripapatyaannesi34 Balteknem istanbuldan geldik biz 9 ay kadar önce eşim memur olduğu için Insanları çok soğuk asla yardımlaşma yok komşuluk yok bana çok soğuk geldiler yani 😪
Balteknem Saripapatyaannesi34 genelde mutlu insan diye yola cikan bir yer canisi neresindesin sen edirne kirklareli ilk defa senden duydum bunu
myloves23 larenikra2020 canım ankarada virüs çok diyorlar doğru mu ya? Ankarada işimiz varda gelmek de zorundayız
HelloBenMiyasee myloves23 Evet çok malesef. Önleminizi alırsınız maske, sosyal mesafe, dezenfektanlar bi problem olmaz inşAllah Ankara Sincan ben 🤚 @Mrsyener
larenikra2020 myloves23 evet doğru ama siz önleminizi aldıktan sonra sorun olacağını sanmıyorum sonuçta herşey önlemle alakalı bizde işimiz olduğu zamanlarda mecburen çıkıyoruz çok şükür bir sorun yaşamadık henüz