Masalmeva Kizim 9 aylik olcak kizlar yemek icin kalkmstm uyuyodu sesine kostum yatakla besik arasina dusmus skisms elim ayagm titryo cok kotuyum bsey olurmu acba neyseki ara acilip parkeye dusmems sksms cok korktum
Ebruili Masalmeva geçmiş olsun canım ilk başta doktoruna danışman böyle durumlarda daha doğrudur ama yapabileceğin şeyler şunlar kusma veya gözlerde kayma haraketlerinde değişiklik varsa doktora görünmen şart herhangi bir bulgu yok ise en az 2 saat uyutmaman lazım onun haricinde 24 yada 48 saat gözlemlemen lazım bu gece mecburen saat başı uyandırıp gözlerini kontrol etmen lazım diye biliyorum
hayalimgercegim-0910 Masalmeva benim kızım direkt parkeye düşmüştü apar topar doktora götürdük buradaki arkadaşların yazdığına ilave doktor sürekli uyku hali uykudan uyanamama hali baygınlık gibi uyuma var mı yokmu takip edin demişti.
Misirekmegii Bisey olmaz Allahın izniyle siz takibini ihmal etmeyin yere düşmemiş sıkışmış sadece. Benim kızımda 4 5 aylıkken yataktan düşmüştü poposunun üstüne ama o Korku bana yettide artti. Kusmasini göz takibini yapın 2 saatte uyutmayin
Masalmeva Misirekmegii aynn cnm insanin korkudan eli ayagna dolasyo bnde 2 aylikken dusurmustuk pusetten ondan beri gozumden sakiniyodum bi dk birakmiyodum bgun bole olduya yine canmdan can gtti