Esin95 Merhaba anneler, ilk reglinizden snra düzeniniz nasıl oldu hamilelik öncesindeki gibi mi yoksa düzene girmesi zaman mı alıyo?
Gamze61- Esin95 doğumdan yaptıktan sonra 5. Ayımızda oldum tam ve sonra hep düzenli oluyor reglim ☺️ Hamilelik öncesi gibi oluyorum yani 👍🏼
Ayce_1999 Esin95 doğumdan hemen sonra oldum adet eski halimle aynı yanı günümden 2-3 gün önce oluyorum hep aynı
Kelebek88 Esin95 ben dogum yaptiktan 11 ay sonra regly oldm..bi ara duzene girdi..ama suan yine duzensiz..bebegimi emziyorum ve bu aralar dis cikariyor daha bi sk emmeye basladi ondan gecikti die dusunuyorm bende..
ArtunKuzusu Esin95 regl düzeni mi o ne 🙃 ben 40 gün oldum başlarda çok sonra azaldı tabi 1 hafta eçti bitti diye sevindim sonra gene oldum ve 2 haftada falan geliyor kafasına göre 2 gün 3 gün 3 ay oldu doğum yapalı doktorada gitmek istemiyorum virüs malum inş düzene girer
Esin95 Gamze61- tesekkür ederm bende oldmm ilk reglimi ama bu ay gecikti ondan merak ettm normalde düzenli olurdu cünkü
Meralvedatazer Esin95 canım bnde 40 çıktıği gibi regl oldum benimde geçti bu ay olmam gereken günü hesapladım ama 3 gün geçti test bile yaptım negatif ilk yıl düzensizlk oluyormuş ama
Enya Esin95 sizin bebeğiniz kaç aylık bnmki 4. Aya gircek salyaları coğaldı. O yüzden o o zmn sık emmeye basladı geçen ay oldum bu ay hala olmadım korkuyorum artık inş emzirme düzensizliğidir
Meralvedatazer Filizz66 tabiki normal doğumdan sonra 1 yıl regl düzensizliği olabiliyor ben kırkım çıkar çıkmaz adet oldum bu ay ayın 14 de Olmam gerekiyordu ama 3 gün geçti mesela normalde doğumdan önce hep düzenli olan biriydim hatta korktum test bile yaptım
aslibaydu Esin95 benim kırkım bitti bir hafta sonra 22temizda hasta oldum düzenliydi sonra bi ağustos ayında hiç olmadım ama eylül ayında oldum oda düzenliydi☺️
aslibaydu Esin95 aynen canm mesela bu eylül ayında 3gun tek oldum düzene girine kadar bazıları hiç olmuyor 🤷♀️