Derenkuzum Ferrum verdiler onu mu kullanalım siz ne kullanıyorsunuz. Sidefer 92 tl çok fazla geldi eczaneden Ferrum aldık 12,5 tl ye. Ama içerik kötü diyorlar kafam karıştı. Kan ilacı ne zamana kadar kullanılıyor
DenizinAnnesiiiii Derenkuzum merhaba canım biz bestiron kan damlası kullanıyorz 75 tlydi gayet memnunuz güzel
Meeerveunal Derenkuzum benim doktorum bestiron verdi yan etki yaptı bebeğimde huysuzluk ağlama krizleri kabız gibi doktorum kes kullanmayı 1 yaşında kan değerlerine bakıp karar veririz demişti
Nesli0504 Derenkuzum sağlıkocağından mı verdiler ? Benim kızım 4 ay 12 günlük ayın 3 ünde sağlık ocağına götürdüm kimse bana bir şey demedi
Ummu_64 Derenkuzum bebeğim 5 aylik bize de sağlık ocağından VEGAFERON verildi dişleri çıkınca biraz leke yapabilir denildi içildikten sonra damağını siliyorum
Nil_Oz Derenkuzum Bende sidefer kullanıyorum doktorumuz onu yazdı diğerlerini bilmiyorum ama dişlerde boya yapıyormuş bitanesi hangisi onu bilmiyorum kuzenimin oğlunun dişleri kararıyordu
Nesli0504 Derenkuzum tamam teşekkürler Pazartesi doktora götüreceğim önce bir doktoruna sorarım yine de
Mehmetaslan Derenkuzum ferrun damlayı ek gıda kullanan bebeklere veriyorlar diye biliyorum canım sideferden çok memnunum ne kabızlık ne alerji ne dw olu suz başka bir durum söz konusu olmadı