Alis05 Mhulya011 benim bebeğim 5 aya kadar aktı çapaklanma sulanma oluyordu masaj yaptım göz çukuruna sonra akşmdn kalan çayla şöyle bi.sildim mikrop kapmasın diye zamanla geçeçektir
Kusananne Mhulya011 gözleri çapaklanan bebeklerin genelde başı üşümüştür diye biliyorum. Nerden biliyosam böyle bir bilgiyi artık 😁
Cennet1212 Mhulya011 göz pınarı tıkanıktir temiz suyla silin ve sürekli masaj yapın bizim ki tam 7 ay sürdü yeni yeni geçiyor
Mhulya011 Alis05 peki ameliyat falan olunur mu o akmasından tıkanıklıktan dolayı yaa kaynanam beni korlutup durur öyle
Aysegul1aren Bizde 36 günlüğüz bizimde ayni doktora götürdüm 1 yasina kadar yapabilcek bisey olmadığını kanallarinin tikali olabilceğini goz cukuruna masaj yapmami soyledi hic bir ilac fayda etmez kullanmayin dedi 🤒 kıyamıyorum da dokunmaya 😓
Alis05 Mhulya011 bizim dktor geçmezse amaliyat dedi ama göz doktoruna gittim gerek yok dediler sürekli masajla geçermiş sizde elinzi temizleyip sık sık masaj yapın tabi o masaj tekniğini öğrenmeniz lazım.korkmayın geçecktir emin olun
Aysegul1aren Mom036 bende ayni şekilde saglik.ocağı vermisti damlayi ama gecmedi malesef doktor da diyince bisey kullanmayin diye artik kullanmıyorum .