BusbusveHashas oğlum 5 aylık demire başladık kilo başı mı damlatmalıyız? bayan 1ml dedi ama 4 yaş üstü yazmışlar dedi. Nasıl ve ne zaman veriyorsunuz? Aç tok sabah akşam?
Elifliyam BusbusveHashas kilo basina 1 damla mesela 5 kiloysa sabah akşam 5 damla ben genelde yedirdikten yarim saat sonra veriyorum. Üstünde 4 yaş üstü yaziyor ama bebeklere de veriliyor içeriği temiz ve doğal
asyali BusbusveHashas bana doktor 1 ml demişti. Üzerinde 4 yaş artı yazio diye arayip tekrar teyid ettim. Günlük 1 ml diye doğruladık. Ama kiloyla ilgilimi onu bilmiyorum 7300 du kızım kontrolde eğer sizinde bu kilo ortalamasindaysa verebilirsiniz eğer kiloyla ilgiliyse.
ayazasaf BusbusveHashas sabah uyanınca aç karnına onu verdikten sonra en az yarım saat birşey yememesi gerekiyor. kilo başı bir danla olacak şekilde verin 5 aylık bebek 10 kilo değildir heralde 1 mlde yaklaşık 10-11 damla var
BusbusveHashas Elifliyam sabah akşam mı? Günde 1 kere diyorlar ama asyali 7.900 kilosu doktora ayın 29unda gideceğiz sorma imkanım da yok ne yazık ki ama ben de 1 ml vereyim
Elifliyam BusbusveHashas günde 1 kere de verebilirsiniz kan degerleri normalse. Benim kizimin kan degerleri düşük olduğu icin 2 kere veriyordum