MeryemEce Kızlar 3 ay 16 günlük bebeğim var sol gözü hafif hafif capaklaniyordu ama şimdi baktığımda gözü tamamen çapaklanmis açılmayacak durumda😢. Önceden böyle bir şey yaşayan var mı ne yapabilirim söyler misiniz 😔
ArasBaby2018311 MeryemEce bnm oglumunda sol gözu öyleydi hep doktora göturdum göz damlasi yazdi kulladim fayda etti bnce snde bi doktora götur göz bu snucta mikrop flan kapmasin
MeryemEce ArasBaby2018311 sabah olsun ilk işim doktora götürmek olacak ama içim rahat etsin diye morale ihtiyacım olduğu için sizinle paylaşmak istedim. Teşekkür ederim 🙏
Gamzesu Merhaba gözünün içine anne sütü damlat benim de kızımda olmuştu her seferinde önce nemli bir bezle çapaklar alıyordum. Sonra da memeden anne sütü sıkıyordum içine. Bir süre sonra geçiyor. Korkulacak bişey yok, canını sıkma.
MeryemEce Gamzesu teşekkür ederim içine sıkmak ne kadar doğru emin olamadım çünkü capaklanmanin nedenini bilmiyorum ters etki yapmasin 😞
Cmrmt Anne sütü gözdeki bakterilerin gelişmesine büyümesine de sebep olabiliyor anne sütünü o yüzden çok önermiyorlar. Benim oğlumun 2 gözü de oldu bir kere dikkat edin öbür göze geçmesin. Hasta gözü ılık çay ile içten dışa tek seferde silin. Sildiğiniz pamuğu bir daha göze değdirmeyin. Çocuk doktorunun verdiği ilaçlar ise yaramadı bizde göz doktorunun verdikleri yaradı. Birde kuruduğunda çıkarmaya çalışmayın pışık oluyor