AlpBurcu Ay aşısından sonra bebeğinizde ne gibi durumlar gözlediniz? Biz bu sabah aşı olduk. Aşırı huysuzluk ve uyku hali var. Verem aşısını ay sonu olacağız. İki tanesini vurunduk bugün. Çok tedirginim inşallah ateşlenmez 😔
Ayzmm AlpBurcu çok huzursuzlanmadi sadece arada bir aciyor gibiydi ates olmadi ama uyurken falan da atesini olc😊
Dilara_Ada5747 AlpBurcu bi hafta önce olduk 6 saate bir calpol vermiştim hiç ateşi çıkmadı sürekli uyutmustum
AlpBurcu Dilara_Ada5747 doktor ateş olursa calpol ver dedi. Sürekli takip ediyorum. Calpol şurubu önceden de veren çokmuş ama bilemedim daha mı iyi oluyor öyle
AlpBurcu SrcAndMom bende sürekli emziriyorum canım memede uyuyor uyandıkca tıkıyorum ağzına çok iyiymiş o da
Dilara_Ada5747 AlpBurcu benim doktor arkadasım var bebeklerde ateş düşürmek zor oluyo 6 saate ver sıkıntı olmaz dedi o yüzden verdim ve hiç ateşi öıkmadan atlattık
Melindaninannesi AlpBurcu ateşi çıkmadığı sürece calpol verme bence. Benim kizmin hiç ateşi olmadı mesela sadece biraz fazla uyumuştu aşının ertesi günü
SrcAndMom AlpBurcu aynen kuzum gecede sürekli emzir ben o gece hiç uyumadım hem ateşini ölçtüm ara ara hemde emzirdim 🤗
Zynq AlpBurcu Açmak istediğim konuya denk geldim sayenizde ☺️ Yarın 2. ay aşıları olacak, insanlar çok zor ve kötü geçiyor dedi şimdiden çok tedirginim, yaşadığınız süreci yazarsanız çok mutlu olurum 💐
AlpBurcu Zynq her bebekte aynı etkiler olmayabiliyormuş aslında kendimizi çok korkutmamak lazım. Aşıyı sabah 9 da olduk. Şuanda ateşimiz yok. Huzursuz ve sürekli meme de uyku halinde.yine yazarım gelişmeleri canım. 😊 Biz verem aşısını ay sonu olacağız bu arada.
esmamkrem Zynq kötü yanı bir anda üç tane aşının vurulması. Onun dışında memenizi vererek günü geçirebilirsiniz
Zynq AlpBurcu çok teşekkür ederim. Ben 3 aşıyı da yarın sabah olacağız diye biliyorum, öyle söylemişlerdi. Çok geçmiş olsun, ateşi olmamasına çok sevindim, inşallah ateşsiz ve rahat atlatırız ikimiz de ☺️
Dilara_Ada5747 Rabiacaliskan hayır tak tak yaptı hepsini o ağladı dayanamadm bende agladım çok zordu😒