Mervegoktugarass Kızlar bir post açmıştım. Bebeğimin kakasında en sonkinde mukus çok azdı kıl kadar falandı kalınlığı ama dün gece de baya vardı. Sizce doktora götüreyim mi? Alerji olsa her kakada mı olurdu aralıksız. Dün akşam ayran da içtim
HilalElvinEbrar Mervegoktugarass bebeğin kaç aylık tatlım ben kızıma 5 aylıkken muz yedirdiğimde böyle olmuştu muzun içindeki tahılları öğütemediği için kakayla atıyormuş Bilgin olsun
Ftmyldz Mervegoktugarass ben bir aydır bu işkenceyi çekiyorum bebeğim virüs kapmış bağırsak virüsü ve ilacıda yok zamanla geçer dedi doktor umarın sizinkide öyle değildir her altını açtığımda içim sızlıyor😣 Rabbim şifa versin yavrularımıza
Janss Mervegoktugarass Mukuslu kaka dılında başka belirti var mı süt alerjisi için ? Sadece mukuslu kaka belirtisi çok zayıf . Burnu sümüklüyse veya geniz akıntısı varsa o bile kakayı mukuslandırabilir .
3melek1anne Mervegoktugarass süt alerjisi için kakada kan olmalı egzama olmalı belki laktoz intöleransı olabilir oda süt alerjisiyle karıştırılıyor
Mervegoktugarass Janss burnunda sümük var aşırı gazlı karnunda acayip sesler geliyor yüzünde bazen isilik ve sivilce tarzı şeyler çıkarıyor bir de huzursuz
Melisa07 Mervegoktugarass aynı belirtiler bizim de aynen böyle 2ay 26 günlüğüz. Medikal parka götürdüm alerji bölümüne kaka ve kan verdik. Ama doktor da söyledi en iyi anlama yöntemi annenin kendi kendine test takibi dedi. Ben bir haftadır süt ve süt ürünleri yiip içmiyorum (peynir altı suları dahil ) bakalım kaka nasıl gelecek yarın da mukuslu gelirse süt veren hayvan etleri diyeti yapıcam hala devam ediyorsa demek ki o da değil kümes hayvanları ve yumurta diyeti böyle böyle doktor liste verdi 3-5 günlük neye alerjisi var diye izlicem ve genelde 2. Aydan sonra ortaya çıkarmış bu tarz alerjiler sen bi götür arkadaşım benim muayene ile testler ortalama 500 tuttu
Janss Mervegoktugarass Besin alerjisi daha çok kanlı kaka olarak gösteriyor kendini . Siz kontrolde sırarsınız doktoruna muhakkak ama bence o ihtimalin üzerinde çok durmayın . Sümüğü de kakadan çıkıyor olabilir veya bağırsak florasını düzenleyici prebiyotik mnerebilşr belkidoktorunuz.
migade Mervegoktugarass kakasından götürün yarım saat dolmadan reduktan madde tahlili yapsınlar pozitifse laktoz intoleransı vardır söylediğiniz belirtilerin hepsi bızde var ve bu tahlille teshıs kondu peynir yiyince cıldırıyor çocuğum
Ftmyldz Ekomca bağırsak virüsü dedi doktor ilacıda yok zamanla geçer dedi kakası mukuslu vıcık vıcık bazen rengi yeşilimsi bazen sarı ama su gibi kakası bide günde 2,3,4,5,6,7 kaka yapıyor bu virüs kaptığından beri öncesinde iki günde bir kaka yapardı
Mervegoktugarass Üstğbğ bir kat giydiriyorduk. Sanırım üşüttük. Giyimibi kalınlastırdık mukusta gitti karındaki seste. Sanırım üşüttük