Dtggtd 22 gunluk.bebebgim var kizlar uyutuyorum ogle uykusunda besigine koyunca uyaniyo sebebi ne olabilir bilen basina gelen yazabilir mi
Zeynep_alya24 Dtggtd ben canm benm bebegimde 23 günlük oldu gögsümde uyuyor beşigine koyunca uyanıyor sanrım kokumuzu istiyorlar bende Baska çözümünü bulamadm 🙄
Tuba Dtggtd Sizin kokunuzu sıcaklığınızı arıyor. Bende kucağımda derin uykuya geçmesini bekliyorum öyle beşiğine koyuyorum😊
Pitpitbebe Dtggtd Ay benim de öyle ya sanki hiç uyumamış gibi açıyor gözleri. Ama benimkinin 40 ı çıktı o yüzden artık yüzüstü yatırıyorum o zaman daha kolay uykuya dalıyor uyansa da. Doktorunuza danışıp yüzüstü yatırmayı sorabilirsiniz
Gul34 Ah ah o sorun bizdede var delircem artık 21 günlüğüz bizde emerken uyuyo beşiğe koyunca sanki çocuğa iğne batırıyolar ağlayarak uyanıyo kucağımda geri dalıyo dinlenmek artık hayal oldu
Gul34 Bende iki tane var bide benim cadı kızım var 6 yaşında onun kıskançlık krizlerinede dayanamıyorum artık valla tek başıma kafayı yiycem🤯🤪
Pitpitbebe Ay benim de öyle ya sanki hiç uyumamış gibi açıyor gözleri. Ama benimkinin 40 ı çıktı o yüzden artık yüzüstü yatırıyorum o zaman daha kolay uykuya dalıyor uyansa da.