Gokidiles Kızlar ben d vitamini olarak ilk önce ‘ ocean vitamin D3 kullandım bitmek üzere diye sağlık ocağına gittim, sağlık ocağı ‘ Monovit D3 ‘ verdi . Bu ‘Monovit D3’ kullananız var mı? İyi bir d vitamini mi?
ozaldi Gokidiles aslında bebeklere verilen bütün d vitaminleri hemen hemen aynı. Ben de sizin daha önce kullandığınıza yeni başladım. İçiniz rahat kullanın çok farklı değil çünkü
Ravzam30 @Gokidiles# hanfendi damlama adını görünce girmek istedim ben bu olayı bi kaç gün önce yaşadım bu damlama yüzünden gaz olaylarımız arttı sancılarımız arttı içerisin de kimyasal ve pareben varmış bunu ne zaman versem çocuğuma hep huzursuz ağlamak gazı oluyordu bi gün vermedim çok rahat uyudu hatta burda bi hanfendi de aynı sizin gibi bu damlamayı sordu o da aynı belirtileri yaşamış benim gibi ve bırakmış onun altında yazılan yorumlarda bırak damlamayı hep dediler biz simdi eczane ürünü olan ocean markasının d vitaminin kullanıyoruz çokta memnunum şuan asla o şikayetler olmuyor bebeğim de gayet rahatladı lütfen kullanmayın şuan bende ocean d3 kullanıyorum hergün bi fıs çok memnunum sizde tekrar kullanöaya başlayın