Sevalgoktug Merhaba anneler Kehribar kolye sipariş ettim bebeğim 4 aylık kullanan varmı gece çıkartıyor musunuz ben çalışıyorum sürekli yanında olamiyorum çıkarmadan kullansam ne diyorsunuz
asyasare Sevalgoktug esim kizim dogmadan once almisti bir tanidigindan. ben kullanmaya korktum yutar vs diye. buradaki annelerden okuyunca 7 aylikken takmaya basladim hic cikartmadim. salyasi gozle gorulur azaldi diyebilirim. bir sorun yaratmiyor gece vs
Tuba Sevalgoktug büyük oğlum 7 aylıkken kullanmaya başladım küçük oğlum da 2 haftalıkken kullanmaya başladım. Hiç çıkartmıyorum😊
bgmarik Sevalgoktug ben 1 aydır kullanıyorum kızım 4,5 aylık.Geceleri içim rahat etmiyor diye çıkarıyorum.Trendyolda ipek kehribar var ordan almıştım.Orijinal ürün sertifikası ile birlikte gönderiyorlar.
Sevalgoktug Deletedmom14 Deletedmom14 gamzenin Kehribar kolyeleri insagramda sayfası var az önce sipariş verdim de ekran resmi ekleyemedim bakın diye
Sevalgoktug Deletedmom14 evet 140 TL sertifikalı geliyormuş sakyasi var birde dış cijarmada çok etkiliymis arkadaşlardan duydum araştırdım
Sevalgoktug Sevalgoktug merhaba kolye geldi çok memnun kaldim kullanımından sertifikalı geldi aldığım yerin telefonunu verebilirim isterseniz şuan inidirmde
Sevalgoktug Deletedmom14 merhaba kolye geldi çok memnun kaldim kullanımından sertifikalı geldi aldığım yerin telefonunu verebilirim isterseniz şuan inidirmde
Deletedmom14 Sevalgoktug sagol canım bende aldım tesbihane den. Salya yi azalttı ama kesmedi.birde gündüz uykuları uzadı. Çok bariz bi fark göremedim ama diş çıkarma döneminde ise yarar inşallah 🤗