Iz-0309 5,5 aylıkken ek gıdaya basladık dr onayı ile kızım her şeyden 3,4 bebek kaşığı ile yiyor sonra agzını kapatıyor çorbalarda aynı şekılde sizce normal mi porsiyonlar çok kucuk çok iştahlı yemıyo
Smnl Iz-0309 cok normal canım benim kızıma 6. Ayda başladık şimdi 9 a girmek üzere ancak oturttuk ilk ay 2 3 bebek kaşığı tadına bakardı. Zaten ilk ay tadım ayı oluyor. 2. Ay günde toplam 1 çay bardağı olması gerekiyor 3. Ay günde 2 çay bardağı dedi doktorum. Ve lütfen sakın zorlama yemeyi tümden reddeder. O doyduğunu cok güzel biliyor agzını kapatıyorsa ya da arkasına yana falan dönüyorsa afiyet olsun bebeğim de topla zamanla oturacak her şey bugün önüne 3 köfte koydum hepsini yedi vay beee bu aşamaya ne zaman geldik dedim 😊 sizinde oturacak her şey ama sabır 💕
Iz-0309 Gulzadekti ya hep agzını kapatıyor geriye atıyor kendını emmeside azaldı zaten ama ne versem yemiyo çorba bıle belki 3 kaşık yedi :( ama çok şukur 1 yumurta sarısı yıyor
Gulzadekti Iz-0309 ee bir yumurta sarısı yiyor diyorsunuz benm oglum 8 aylik daha yeni 1 top yumurta sarisi yiyor midesi daha yeni alisiyor ben bazen aglicak duruma kdr geliyordum meyveyi cok sever yerdi ama yemege gelince yok yemiyordur simdi hepsinden yiyor. Merak etmeyin gun gelicek corbayi sogutmak icin uflediginizde vermiyorsunuz diye aglicak 😂
Iz-0309 Gulzadekti yaaa ınsallah sadece yumurta sarsıını yarım yiyor baazende 1 tane zorla yediiryorum ama onun dışında ne meyve ne çorba ne bir şey yemiyo valla ımsallah tüm bebişler yer 🥰
Iz-0309 Smnl yaaa insallah canım çok sağol içim rahatladı bende nerde yanlış yapıyorum acaba meyve mi olgunlaşmamış çorba mı tatsız yoksa dokunuyor mu diye dusunmeye baslamıştım 🙏🏻💜
kivircik_annesi26 Iz-0309 normal canım doyuyorlar zaman bizde yeni başladık ben tarhana çorbası veriyorum bide şeftaliye yada muza cici bebe ekliyorum ev yoğurdu mayaladım onu veriyorum arada devam sütünü sadece gece veriyorum
Iz-0309 kivircik_annesi26 çorba kaç kaşık içi tatlı kaşığı ile ? Valla ben 5. Ay baasladım ama bir yol kat edemedim gibi henüz
Iz-0309 kivircik_annesi26 olmus hali ile kaç kaşık yıyor demek istedim benım kızım 3 bebek kaşığı ile yani çay kasıgı tarzı ancak 3 tane yıyor