Gngncd Hıcbırseyım yoktu güle oynaya hastaneye kontrole gıttım rastgele 39.haftada çatı muayanesı nst derken 1 cm açıklık ve eve gonderıldım Doğum degıl daha mıladı var dıye ve eve geldıgımde sancı hıssettım korkudan yada heyecandan sandım sabaha kadar bekledım uyumadım 7 gıbı yatağıma gectım uyumak ıcın fakat sancıların arttığını hıssettım on gıbı kalayım ve hemen evı temızledım kıvrana kıvrana saat i zor ettım bebegın esyalarını hazırladım esımı aradım hastaneye gıttık çatı muayenesı 3 santım açıklık yan tarafta çığlık çığlığa başka dogum korku ve gözyaşları o Korkuyla doktora ben sezeryan ıstıyorum dıye bağırmaya başladım ısrarla hayır dedı ve epıduralı tercıh ettı ılk korktum agrı çekmekten kesmez dıye neyse odaya aldılar damar yolu anestezı doktoru derken epıdural yapıldı ve o muthıs sancı kesıldı rahatladım fakat bu defa da ıgnenın etkisinden sarhos gıbı oldum çeneme vurdu hep soru sorup durdum herkes bana güldü 😂 çatı muayenesı devam ettı en son 9 cmle dıguma alındım sancım yoktu rahat gectı fakat nefes alma problemı yüzünden ıkınmada sorun yasadım bu yüzden bebegım kuveze alındı suan kuvezde ve bıraz daha kalması gerekmiyormuş dualarınızı bekliyorum bebegım ıcın allahım hepınıze bebeğinizi sağ salım kucağınıza almayı nasıp etsın 🙏🏻