Nisanur Kızlar ya oğlum sol göğsümü emmek istemiyor çığlık çığlığa kalıyoruz ama sağa geldimi susuyor emiyor ne yapacağımı şaşırdım 3 saat aç bıraktım sol göğsüme dayadım biraz emip bırakıyor sağ tarafı istiyor 😭
kranKolataKodaba Nisanur aynı dert bendede var canım uykuluyken veriyorum yada ayakta sallayarak emziriyorum
Efem Nisanur bizim de aynı sorunumuz vardı sakın pes etmeyin ilk o göğüsten başlayın ağladıkça hep onu verin bir süre sonra alışıyor
uleErenTozkoparan Nisanur benimde öyle sağ daha çok süt doluyo tazzikli geldiği için onu istiyo sol gögsüm daha az doluyo emmediği için süt yenilenmiyo uykudayken hiç almıyo bakalım nolcak
Zeynepeymen Nisanur canım gerekırse ac bırak tuttur memenı tek memele emzırmek zor oluor ve yetmıyor kızımda aynı sorunu yasadım yetmedi mama verdim bundada tamamen bırakmıstı
Cansurella Canım o pozisyonu sevdiği icin onda emiyor hemsire banada demisti altına yastık koydum bacakları koltuk altıma gelecek sekilde neyse ki hallettik öle yapa yapa simdi normal emiyor
Nisanur Cansurella hadi bakalım birde öyle deneyelim daha demin sağlık ocağına gittim ordaki hemşire de öyle söyledi
ozdenarda Nisanur bir ben bu durumdyim saniyodum benmde kizim sadece sol gogsumu emiyo ikisnnde ucu yoktu aolu cikardi smdi sagla ugrasmiuor bile 2 aylik hc bi sekilde kabul etmiyrm dger gogsumu
NNeslihaNN Nisanur benimde emmek istemiyordu solu sag gögsümde verdigim pozizyonda verdim emdi öyle dene istersen🙂
ikos58 Nisanur benim pek sütüm yok zaten mama veriyorum geldiği kadar emziriyorum. Sol tarafı düzgün emiyor ordan 40cc geliyorsa mesela sağı emmediği için 10cc anca geliyor.