Elif-Liya Arkadaşlar ayaklarda kademeli mama sandalyesi öneriniz var mı İnternet den bakıyorum da sırttan 3 kademeli olanlar var. Yada tavsiye edeceğiniz var mı??
Arasannesi Elif-Liya ayaklarda dedıgınız yukseklık kademesı mı acaba.prego trıo kullanıyoruz hem yukseklık kademelerı var hem de sırttan kademelı
Tospagam Elif-Liya biz joie mimzy xl mama sandalyesi niye öyle kadameli istiyorsun bilmiyorum ama şimdiki aklım olsa bu modeli almazdım duzmnormal ucuz yollu bişi alırdım çok hantal gereksiz büyük
Ahimess Elif-Liya bence almayın ne gerek var düz yollu uygun birseyler alın sonra pişman olursunuz. Niye diye sorarsanız yeğenime o kadar aldılar pahalı çocuk bir ay taş çatlasın iki ay oturdu sonra noldu rafa kaldırıldı. Verdiğin paraya da inanın yazık oluyor
Elif-Liya Tospagam ya aslında kayınvalidem yükselir kademeli olsun istiyor kızım rahat etsin diye bende fikir almak istedim ama bende çok fonksiyonlu mama sandalyesi almak istiyorum daha karar vermedik
Elif-Liya Ahimess haklısın canım anlatamadım ama akşam Arıcaz kayınvalidemi söylerim artık ikna olurlar çünkü kızımın bende çok fazla oturacağını sanmıyorum