ipekkizimm Merhabalar. Kizim 3 ay 25 günlük bugünkü happymom mesajinda artik dönmeye başladığı söyleniyor ama henüz bi dönüş yok🤔 bazen yana dönüyo ama tam dönmüyor . Yapabilcegimiz bir egzersiz var mi? Ne zamana kadar dönmesi normal kabul ediliyor ??
Deletedmom423 ipekkizimm çok normal canim yavaş yavaş döner.. burdaki bilgiler her bebekte aynı değil genel bilgiler ama her bebeğin gelişim düzeyi farklı
Arifeeee ipekkizimm Tam dönme genelde 6 ay civari oluyor canım. 3 ay civari genelde sırt üstü konumdayken saat yönünde ya da aksi yönde dönme yapıyorlar.
ipekkizimm damlamirhat aynen sasirdim ben de donmeye baslamistir diyo bide yok diyorum baslamadi bi terslik mi var 😄
gezentianne ipekkizimm 3 aylıkken sadece yan dönüyordu canm 4. ayda iki tarafa dönmeye başladı 5. ayda yuvarlanmaya başladı snnki daha küçük tam tur dönemez panik yapma. Bol bol yüzüstü egzersiz ile baş ve sırt kasları güçlensin
Bebis Benimki iki aylık ama done biliyor benimkimi garip acaba anlayamadım hatta çok sinir olduğunda ağlarken karnının üstüne dönüyor sadece kolu altta kalıyor 🤔
ipekkizimm Bebis tam donebiliyor mu destek almadan garip gercekten 🤔 bizimki 2. Ayin sonunda yarim donuyordu zaten de o da 3 aylik sayilir. 2 ay diyorsaniz bayagi erkenmis masallah diyelim 😊
eylullbilginn Kızım ilk tam dönmesini 4,5 aylıkken yapmıştı oğlum 2,5 aylıkken döndü her bebek birbirinden farklı oluyor merak etmeyin zamanı var 😊
MinervaEva ipekkizimm Olabildigince yuzustu birakin ki kaslari gelissin. Benim bebegim cok erken dondu arkadasimin bebegi daha donemiyordu o donemde. Simdi onun bebegi oturabiliyor daha benimki oturamiyor aramizda sadece 10 gun var. O yuzden kendinizi hic yipratmayin 😊
ipekkizimm MinervaEva yook hic boyle seyleri kafama takmam aslinda her bebek farkli oldugu gibi gelisimleri de farkli zamanlarda oluyo bunun bilincindeyim😊 genelde internetten takip ederim gelisim evrelerini de burda yazınca dönmesi lazım diye bi acaba gec mi dedim 😊 cok tesekkur ederkm
ipekkizimm MinervaEva fazla yuzustu tutmuyorum ama haklisiniz hep oyun halisinda sirtustu duruyor tutarım artik😊