migade Akşam ailevi büyük bir tartışma yaşadım ve ondan sonra sağ göğüsümde dokunamayacağım şekilde acı var sanki taş atmışlar oraya yarın ultrason çektirsem sütüme zarar verir mi ?
MiracAlpinveUmutunAnnesi migade süt çoğalmış olabilir içinde gogusunu sıkınca süt çok akiyomi eğer akiyosa sagman gerekir
OlgaArslan migade ultrason zarar vermez ama mastit olabilir duşa girip sıcak suyla masaj yapıp biraz sağmayı deneseniz belki biraz hafifleyebilir. Geçmiş olsun
Selma42 migade büyük ihtimal bi yerinde kirmizilik var. Varsa mastit olma ihtimali yüksek. Ateş de beraberinde gelir. Kırmızılık bugün yoksa yarin ortaya da çıkabilir. Vücuda göre ateşi daha yüksek olur mastitse..
Hohomoromu migade muhtemelen süt sıkışmıştır masajla sütünğ biraz boşaltmaya çalış eger gecmezse dr a görün muhakk içşn rahar etmezse
migade Hohomoromu göğüsüm boşalttıktan sonra oldu sıkışmayı ilk defa duydum emzirdim gecmıyo ve acıyor emerken
MiracAlpinveUmutunAnnesi migade mastit olabilirdi canım dikkat et ben farkına varmamistim ateslenmistim gün içinde sürekli süren acile gittik orta anladik mastit oldugumu