TalentedMom Selam Güzel Anneler; 7.ayınız nasıl geçiyor benimki ayaklarının üzerinde durmayı çok seviyor ama desteksiz oturamıyor hala dişimiz de çıkmadı beni neler bekliyor sizin nasıl geçiyor?
Butterfly TalentedMom bizim kızda 6 ay 12 günlük , 7 aya girmiş sayılır ama háládesteksiz oturamıyor ve dişi de yok😕
Esdoel TalentedMom biz 7 ay 24 gunluguz henüz bizimde disimiz yok ama ben zaten kızımdan dolayı alışkınım 1 yaşında çıkarmıştı disini 🤣 oyuzden beklemede değilim
Sevimli TalentedMom bizde 7 aylık olduk 😍 2 tane alttan dişimiz görünüyor 1 i daha belirgin ☺️ Desteksiz oturabiliyor. Kaldırdığım zaman elinden tutuyorum adım atıyor 😍 Ama o dişleri çıkarırken çok çok zorlandım huyu değişdi çok yordu beni.
fnur2801 TalentedMom 7 ay 19 günlük iki tane dişi var. bi süre desteksiz oturabiliyor. yürütmek için tuttuğumda bir kaç adım atıyo ayakta çok duramıyor henüz. bir de değişik sesler çıkarıyo sürekli 😊
Mermeral Bizim de 6 ay 15 günlük. Desteksiz oturamıyor, doğru düzgün basmıyor. Kafayı yine gömüyor bildiğin. Diş de yok. Geceleri de oldukça huysuz.
sariKizim_akKizim 6 ay 12 günlüğüz 4 dişimiz var her gün gıcırdatmakla meşgul çıldırmak üzereyim benimde içim bi tuhaf oluyor öyle yaptıkça ve en önemlisi ısırıyor memeyi. Diş yok diye üzülmeyin keyfini çıkartın
TalentedMom sariKizim_akKizim gece sadece bir kere emiyor dişi olunca bir çok şeyi daha rahat yer diye istiyorum