zzeynep53 ayseeeey cuma günü olduk giderken ilaç verme sakın biz o gece 37.4 ateş gördük en fazla bi çay kaşığı calpol verdim huysuzluğu var tabi ki iştahı da kesildi ama her bebek aynı değil sonuçta
Anaogul ayseeeey ilaç falan verme canım aşıyı öldürürsün doktorumuz öyle demişti huysuzluk dışında sorun olmadı bizde
ayseeeey zzeynep53 ateşi olmadan sabahtan sürüp ver dediler ama korktum tazecik çocuk sonuçta ya huysuzlugu ne kadar sürüyor
zzeynep53 ayseeeey ilacı hemen verirsen aşının ne anlamı var mikroplarlar savaşmayı öğrenmesi lazım vücudun ben vermedim şahsen huysuzluk o gün yapmadı ertesi gün yaptı uyumak istemedi o kadar
arzu3553 3 tane aşı vuruluyor. Bizde de ateş huysuzluk olmadı aksine güzelce uyumuştu her bebek aynı olmuyor boş yere ilaç vermeyin yavruya ateşi yukselirse verin. Ben bütün gece uyumamistim başını beklemiştim ateşi çıkar mı diye
ayseeeey arzu3553 Ya sanırım bebekten bebeğe değişiyor vermem zaten kulaktan duyma haberlerle canım Allah korusun ateş olursa veririm
arzu3553 ayseeeey Sakince bekleyin yarım saatte saat başı ateşini ölçün Allah’ın izniyle çıkmaz ateşi. Başkalarını dinleyip de kendinizi de korkutmayin en büyük kötülük bu . Siz iyi olun ki bebeğiniz de iyi olsun . 😊
Deletedmom388 ayseeeey ☹️Biraz ağlar tabi ama siz hemen kucağınıza alın,daha ufak çabucak sakinleşir inşallah🙏🏻Ateşi çıkmadan da ilaç vermenizi tavsiye etmem,zaten hemşire sizi bilgilendirir.Umarım iyi geçer