Karadeniz Kizlar balkondaydım ben bebegim 10.5 aylık 5 dakika içersinde banyoya girmis aspirini almis acmis kapağını hep yerlere dökmüş oynuyodu geldim gördüm şok oldum ya. Ağzını kokladım ama bisey farkedemedim acaba agzina koymusmudur 😞
Gzdzeynep Karadeniz doktorunuza yazın hemen bence içmiş de olabilir ya da deterjanı eline sürüp yalamış da olabilir o aylarda herşeyi ağızlarına götürüyorlar.
Ipegim Karadeniz canım 5 aylık bebek onun kapağını nasıl açmış? 1,5 yaşındaki kıxım açamıyor da şuan çok küçük bence hemen acile götürün belki 1 damlası bile zarar verir
_Zeynep_bebek Karadeniz bence buraya yazacagına acıl bı dr git derim ne olur ne olmaz inşallah içmemiştir
Karadeniz Ipegim acmis işte canim 5 aylik degil 10.5 aylik demek ki tam kapanmamismiydi anlayamadım ki
Ipegim Karadeniz canım bence hemen götür allah korusun güçlü maddeler onlar boğazına zarar verebilir hemen götür
Gzdzeynep Karadeniz valla yanmayabilir de bizimki de ne bulduysa ağzına atıyor geçen gün silgi ısırmış ağzından zor çıkardım 🤦🏻♀️
Karadeniz Gzdzeynep benim kizm da agzina koyuyo herseyi ama ver Kziim diyince hemen tükürüyo cok şükür
Karadeniz Aradim doktoru kizlarrr aspirin agzina gitseydi muhakkak yanardı agzi dedi su içemezdi emzik alamazdi ama cok şükür yito emzigini emiyo biraz rahatladim sanki
Karadeniz Ipegim doktor takipte kal dedi yemesine içmesine bak dedi. Sikinti olmadi cok şükür deemk ki agzina hic getirmedi yeniyken yakaladım onu