Nil614kara Kızlar trendyoldan lc nin ürünlerini aldım kızıma ama bazılarının kalıpları büyükmüş degişim yapmak istiyorum acaba magazssından yapablrmyim birde kaç gün içinde yapmam gerekiyo bilenler yardımcı olblr mi?
balkabagianasi Nil614kara faturanızla beraber en yakın şubeye gidip istediğiniz ürün ile değişim yapabilirsiniz 🌹
gezentianne Woody faturayla gidince mağazadan değişim oluyor ben de internetten alıp mağazada değiltirdim 30 gün süresi var
Ghb Değişim oluyor ben yapmıştım bundan 2 3 ay önce hatta virüsten dolayı yikamistim ama gene de değiştirdiler
Sinem2 Ghb mağazada mi degistirdiniz yikadiklarinizi. Yıkayınca solan kıyafetleri de değiştiriyorlar mi
Omerinannesi342 Nil614kara değişim olmuyor canım sanırım parayı iade ediyorlar sonra sen yenisini istiyorsun
Gzdzeynep Nil614kara lcw inin kendi sitesinden alınan ürünlerin mağazadan değişim yapıldığını biliyorum ama trendyoldan olunca değiştirmeyebilirler yine de şansınızı deneyin
Zeyzey2616 Pikabu Valla ben en son fiş bile vermeden değiştridim sormadılar etiketi olduhunda baktılar aldılar
-TubAsel- Nil614kara LCW nin kaliplari çok büyük bende aynı hataya düştüm magzadan değişim yapabilirsin evet nereden alındığı önemli değil mağazaya git değiştir canm etiketi üzerinde olsun yeter
Deletedmom_36 Nil614kara yenj sezon urunler geldimi hanimlar ya☺️Bende kizima gidip alisveris yapmak istiyorum da havalar sogudu uzun kollu kiyafetler lazim
Deletedmom_36 Nil614kara Allah allah hepsinin bedenleri ayni degilmi lcw de beden skintisi hic yasamadim ben bugune kadar
Ghb Sinem2 ben kullanmadım hiç yıkadım giydirecetim dar geldi gittkm 2 beden büyüğünü aldım kontrol ediyorlar zaten giyilip giyilmedigini anlıyorlar zaten