Zeynepppppp 2 gündür saglık ocagının verdigi kan damlasi vegaferon kullaniyorum kızım günde 2 3 defa kaka yapardi yapmaz oldu 4 5 kere bez degistirirdim 3 e indik anlamadim damladan mıdır nedir basına gelen var mi kabiz oldu benim kızım 😣
Keziban Zeynepppppp muhtemel damladan bence doktorunuzdan rica edin size başka bişey yazsın. Zaten sağlık ocağının veridginde paraben ve şeker var zararlı yani
MayaLara Benimkilerde kabız oldu vermeyin zaaten içinde paraben var zararlı, ben artık sidefer damla kullanıyorum
Zeynepppppp MayaLara umarım damladandır doymuyo mu acaba diyenler oldu etrafimda pskolojim bozuldu doymayan bebek aglar diyorum bilmiyorum
Zeynepppppp Keziban purferro yazdırmayı düsünüyorum sidefer de seker yok ama koruyucu madde cok MayaLara
MayaLara Keziban ay bende şimdi okudum koruyucu madde var içinde, canım sıkıldı gece gece, bir araştırayım bari hangi markalar iyi 🤔
Keziban Zeynepppppp canım malesef yeni yılda sürülen ürünlerinde şeker ilavesi yapmışlar ben de onu kullanacaktim ama bunu öğrendikten sonra vazgeçtim
VuslatGizem Kan damlası kabızlık yapar damlayı verdikten sonra bol su içirin dediler bana eczaneden.. tabi benim kızım mama kullandığı için su veriyoduk zaten .. ben o şekilde kullanıyorum henüz bi sıkıntı yaşamadım Allahıma şükür🧿🙏🏻