Ozlemhuslu eymenkerem sigara ağzına sürmedi bugüne kadar yüreğim ağzımda bekliyorum çok teşekkür ediyorum 🙏
Ozlemhuslu archmom evet tam da dediginiz gibi olmuş. Bronşit geçirmiş ayy çok rahatladım çok teşekkür ederim
ikizerkekannesi Ozlemhuslu 1.5-2 yıl önce annenin ciğerinde de leke çıktı 7-8 yıl öncede bağırsak kanseri geçitmişti galiba vücut bu tarz kitlelere çok yatkın doktor korkulucak bir şey olmadığını söyledi ilaç vs vermedi zaten astımı var biraz grip olsa antibiyotik kullanmazsa hemen ciğerlere iner iğnelik olur o derece ağır atlatıyor kitlede doktor ara ara kontrol olucak demişti yani allah korusun internetteki gibi kanser durumu olmuyor
Ozlemhuslu Çok şükür annem film çektirdi muayene oldu tahlil yapıldı. Daha önceden bronşit atlatmış ondan ciğerinde leke görülmüş çok şükür gitmiş temiz çıktı herkesten allah razı olsun olsun bütün hastalara allahım şifa versin. 🙏🙏🙏
PonciKom Ozlemhuslu bronşitmi çoğunda öyle cıkıyor 💕 gcmıs olsun artıkk covitten korkumuza bronşittir astımdır onada razı kalıyoruz ama sızınkı atlatmıs ondan leke varmıs sukur
Aysen58 Ozlemhuslu bendede cigerde leke çıkmıştı covid olmussun demisti Dr çovid tedavisi gördüm çabuk ve kolay atlattım bende de öksürük vardi
Ozlemhuslu Aysen58 çok çok geçmiş olsun yani anneme de bronşit atlatmışsın denildi öksürüğü vardı. Halbuki mart ayında ve hazıran ayında da test yapılmıştı. Negatif cıktı yani testlerin doğruluk payı nasıl artık bilemiyorum çünkü mart ayında kardeşim covid geçirdi evdekilere geçmedi bilemiyorum