GizemElf Livakusunannesi canım bugün masa takımını aldım pazartesi gelicek sandalyeler masaya sığdı mı masa küçük gelmiyor değil mi yerleştirirken 🌺
yesilgozlumm GizemElf İstanbul / Sultanbeyli’de Poli Avm den almıştık fiyatı 1350 ydi 1200 e Verdi öneririm canım ☺️
yesilgozlumm GizemElf keşke salonuma da bu model sandalye alsaymısım ❤️ Hem çok rahat hem çok şık:) yanlız bu koltuk modelinin bi bel kısmı uzun olan var bide kısa ben kısa aldım, üstte bir arkadaş paylaşmış gri , örnek ☺️
sherlock_mom GizemElf düşünersen yemek masası ve konsol satıyorum sadece yemek masasi 1500 ikisi 3000 pazarlik payı var 7500e aldik 2 sene oluyor
GizemElf Livakusunannesi canım bugün geldi masanın üstüne transparan tarzı muşanba kullanıyor musun çizilme gibi bir durum olabilir mi?
Livakusunannesi GizemElf ben kullanmiyorum cnm esim al dedi ama ben sevmiorum ole cizilmi birsey olmadi ustunde bicak falan kullanmiyorum zaten yemek onceside masa ortusu seriyorum
GizemElf Livakusunannesi çok beğendim canım daha eşim bir sandalye ve masayı anca kurabildi makine olmadığından, bende beğenmiyorum aynışekilde benim eşimde alalım diyor 🙂