prensannesi1111 yani ben bir psikiyatriye gitmedim ama hissettiğim çok değişik duygular oluyor. Mesela kızımı aileden birine verip bahçeye indir parla götür oynat diyemiyorum. Sürekli orda basına bişey gelecek diyor içimden bir ses. Balkondaysak kızımı kimsenin kucağına vermiyorum. Kendi evimde de balkon camlar kapalı eminim ama sürekli Allah korusun ordan düşme anı gözümün önüne geliyor. Annemi babamı ararım açmazlarsa eyvah der başlarım onlar bana dönene kadar kafamda türlü senaryolar çarpıntılar. Her an deprem oluyor zannederim. Deprem olursa diye bebek çantamı hazır bulundururum halbuki Kayseri de yaşıyorum. Biriyle en ufak bir anlaşmazlık olsa günlerce içimden o olayı ölçüp biçerim. Eşim asansörcü mesela sürekli hadi boşluğa düşerse hadi üstüne kabin düşerse diye aklıma gelir. Kendimle ilgili de ölümü düşününce sonrasını düşününce kafayı yiyecek gibi olurum. Nasıl olacak sorgudan hesaptan nasıl geçerim geçemezsem naparım o hayat nasıl birşey sonsuz bir boşluk. Valla yazarken ruh hastasıyım gibi hissettim.