Eylulbebek2020 Anneler merhaba kızımın dili baya beyazladı covidden dolayı hastaye gitmek istemiyorım. Buradaki büyükler saçını diline sür geçer felan dedi ama 1 haftadır yapıyorum geçmiyor sizde de oldu mu ne öneriyorsunuz
03032014 Eylulbebek2020 ya ne alaka geçer mi öyle ben suya az karbonat atıp nazikçe siliyordum bırde mama ıcıyorsa mama dan sınra çok az su verebılırsın
Tomi Eylulbebek2020 saç mı?😱 saç daha çok bakteri bulaştırır. pamukçuk o. Candida bakteriden oluşan bir enfeksiyon hastalık çeşitidir. Karbonatlı suya bez yada kulak temizleme pamuğu batırıp dilini temizleyin. Her beslenmeden sonra 1-2 çay kaşığı su verin, geçer.
Mina0607 Eylulbebek2020 memenizin ucuna karbonatlı su sürüp memeyi emersede geçer ben öyle geçiriyorum.
Uyartugba Eylulbebek2020 benim kızımın dilide oldu pamukcuk emziriyorum sağlık ocagindan sürüp verdiler onu kullandım baya 2 ay felan şuan 5 aylığına yeni yeni gezmeye başladı suruota bitti herkes onu kullanmis cevremdekiler felan
Eylulbebek2020 14 günlük daha ama karbonat felan yanlış bişey yapmak istemiyorum bebeğime. Zaten saç olayınıda bi kere yaptım saçma geldi bana daha da yapmadım
Uyartugba Eylulbebek2020 karbonatlı suyu bende denedim ama geçmedi artı bebeğin djlj hassas sildiginiz şey ile herhangi bir soruna yol acabilirsiniz ben ondan bir daha yapmadın
karpuzlulimonata Eylulbebek2020 Kaynatip soguttunuz suya biraz karbonat ilave edin temiz bir tülbent veya agiz bezini o suyla islatip parmaginiza dolayip agzinin icini güzelce temizleyin kizim bir yasinda hala her ek gida sonrasi dis fircalama ve agiz temizligi icin yaparim doktorumun önerisi ben cok faydasını gördüm umarım sizde görürsünüz
hilalsync Eylulbebek2020 canim ben bebeğime ilaç kullandım 1 haftada gecti sanada öneririm doktor vermişti karbonat sac falan bebeğini yorma istersen mikostatin adi
Eylulbebek2020 hilalsync şimdi baktımda doktor tavsiyesinde kullanın yazmışlar kendim alıp kullanmak istemiyorım. Eğer karbonatla geçmezse sağlık ocağına götürecem çocuk doktoru var zaten
Cemre44 Eylulbebek2020 allah rizasi icin hamgi devirde yasiyoruz da bu kulaktan dolma kocakari laflarina inanoyorsunuz sac ne alaka ki bebegin dilini gecirsin karbonatli suyla silin gever insallah bilim varken onlara da inanmayin lutfem :)
Eylulbebek2020 Her kafadan bir ses çıkıyor şaştım kaldım ne yapacağımı. 😊 birde karbonat deneyim sizin dediğiniz gibi
eezgiciikk Eylulbebek2020 bebeğin ağzına saç sürmek nedir kardeşim yaa Allah aşkına 😳 doktora gidemiyorsan internet denen bişey var ordan bak ne olduğuna neler yapabileceğine veya sağlık ocağında hemşirenizi ara. Nolur şu kocakarı işlerini yapmayın çocuklara 😪
Defnemom41 Karbonatı doktorlar öneriyor zaten. Pamukçuk o benim kızımdada olmuştu karbonatlı su yaptırdı doktorumuz geçti bi kaç güne
Yenidenanne Bende mikostatin kullandım dr vermişti pamukçuk için diğer dr arkadaşların anlattığı gibi karbonatlı su