FDilek Arkadaşlar oğlum 7 ay9 günlük geceleri 2 saate uyanır sabaha karşı daha fazla yarım saate bi saate 15 dk düzene girmesi gerekmezmi gündüz de sabah önce emer erken uyanırsa 9 10 gibi uyur yarım saat bazen bi saat uyur öğleyide yarm saat bi saat ikindinde aynı uyur sonra akşamları saat 10a kadar durur çok mızlar gece uykusuna zorla ayakta sallayarak bazen çık huysuzken hamak gibi elde sallayarak uyur öbür oğlum geceleri bir kere kalkardı gündüzde deliksiz uyurdu ben anlayamadım aç mı acaba diyorum sabahları emdikten sonra kahvaltı meyve ara öğün yoğurt akşamları çorba veriyorym ben çözemedim oğlumu sizde durumlar nasıl normal mi acaba böyle çok uykusuz kalıyorum
shdemir FDilek benim oglumuna uykusu bu zamana kadar hep düzenliydi. Ne zamanki7.aya geldik sacma bi hal aldi gecede 5 kere.kalkmalar sabaha kadar oturmalar suan 8 ayligiz yavas yavas duzelicek gibi ama bakalim galiba atak haftalarindalar canim
Emekkmhl Benimde oğlum 7. Aya kadar düzenli uyurdu 7. Ay bir geldi pir geldi çocuk acayip değişti. Gece uykusu saatte bir uyanır oldu. Korkunçtu gerçekten