Mmier Merhabalar, Telefonumu değiştirip şifre problemi yaşayınca hemen yeni bir hesap açtım 🙂. Eveeet 2019 Mart anneleri bebişleriniz neler yapıyor? Sizler nasılsınız?
Martannesi03 Mmier hemen geldim mart annesi olarak 😁 iyi diyelim iyi olsun bol kafa yemeceli acaip şaşırtıcı ve yorucu bir şekilde devam ediyoruz cok sukur 🤣 sizler nasılsınız
Tortilla_ Mmier Heyyy,selam 😊 Hızlı bir şekilde geldim 😁 Acayip yorucu, bazen şaşırtıcı ve bir o kadar pozitifiz🤗 Hergün bugün neler göreceğiz diyorm😁
SerenBulut Mmier O zaman bizden de selam olsun🙃 İnanılmaz hareketli,ogrenemeye çok açık bir o kadar da meraklıyız bu aralar 🌺
Mmier SerenBulut sellaaammm biz de öyle öğrenme heveslerinden🙂 bol bol kitap okumaya çalışıyorum ama bu aralar kitaba olan ilgisi azaldı gibi
parlakli1990 Bende mart annesiyim iyiyiz çok şükür günler hareketli geçiyor kızım çok meraklı emmeye devam nasıl kesicem kara kara düşünüyorum çok düşkün
Mmier parlakli1990 bizim de emme çok fazla 😁 ben çalışıyorum eve geldiğimde kızım sürekli meme emmek istiyor 🥰 tüm dişleri çıktıktan sonra bıraktıracağım
Dali05 Bizde 2 Mart dogumluyuz.Merakli ,cok hareketli devamli disari cikmak isteyen bir oglusum var.Kelimeleri söylemeye calisiyor bu ay sanki
Mmier Dali05 evet değil mi? Benim kızım da kelimelerin 2. Hecesini söylüyor genelde. Mesela ekmek istiyorsa me, limon istiyorsa mo gibi 😁