Balbocegi Kaanefe_ ilk bebeğim de oldu.24 saat emzirmeyip sırf mama verdim. 24 saatten sonra emzirmeye devm ettim. Tabi gün içinde sütümü sağıp buzluğa atmıştım. O şekilde geçti.
Uyartugba Kaanefe_ geçer inslalah bol bol emzirin aç kalmasın fazla uyumasın sarılık uyku yapar bol bol emzirin. Benim bebeğimde 40 ina doğru atlattı bol bol emzirdim düş aldırdım uyumasına izin vermedim bol bol emzirdim.
Deletedmom_15 Kaanefe_ ilk kızımda olmuştu yaklaşık 4 ay sürdü. En zararsız sarılık türü imiş, dert etmeyin
FerahKuzum 3 ayına yakın geçmişti bzimki. Ama bir zararı yok korkmayın 😊 hergün yıkamaya çalşın bebeğinizi ben çok faydasnı gördüm 😊
hhtce 2 buçuk ayından sonra iki hafta içinde hızlıca geçti bizimki. Şu iyi geliyor diyemicem maalesef ne denediysem geçmedi endişelenmeyin geçer sizinki de 1 aya Kaanefe_
Ademefee Kaanefe_ Bizimki de anne sütü sarılığı denildi gözlerinden tamamen gitmesi 4 ayı buldu 2 saatte bir mutlaka emzirin uyuyorsa bile zorla uyandır besle geçer bende hiç geçmeyecek gibi geliyordu cok şükür geçti