Nisasmom Kayra_Hatice 5 aylık kızım var sadece tadımlara başladık 6.ayı bitirince ara öğünlerde ek gıda vermeyi düşünüyorum
Meryemihra12 Kayra_Hatice 5 ay 4 günlük olduk atak yeni bitti kızım sanki biraz düzeldi yavaş yavas tadimlara başladık arada bir pirinç unu veriyorum uyku düzeni gündüz yok gece de 1 defa uyanıyor çevreyi yeni keşfediyor herșey ilgisini çekmeye başladı
Tncns Kayra_Hatice 5 ay 10 günlük bebeğime bugün başladım biraz haşlanmış patatesi meyve emziğine koyup biraz yemesini sagladım çok azda muz verdim bugün ağzı tarlansın diye 😋
AselLilam13 Kayra_Hatice 6ay3 günlüğüz Doktorumuzun verdiği besin listesine göre gidiyoruz ile ilk su verdim daha sonra sebze çorbası yaptım tarife göre bebek muhallebisi felan bugunde evde yaptığım meyve püresini tatırdım :) öğlende veriyorum öğünü 1 günde
Kayra_Hatice Meryemihra12 5ay 15 günlük olduk sanırım biraz çok emiyoruz. Gece 2 defa uyanıyoruz emmek için doğduğundan beri çok emiyor. Emmediğinde de benim canım yanıyor.
Elifduru11 Meryemihra12 pirinç ununu gecemi veriyorsunuz acaba gece az uyansın diye napoyorsunuz acaba
Berrakbkrr Meryemihra12 canım benim bebiş 5 ay 7 günlük ama inanılmaz huysuz netten hesaplama yaptım atak dönemde diyor ne kadar sürüyor bileğin var mi
Kayra_Hatice Tncns benm doktorum sadece meyve suyu ile başlayabilirsin 10 gün sonra püreye geçebilirsin demişti. Biz yeni yeni püreye geçiyoruz.
Kayra_Hatice AselLilam13 benm doktorum meyve suyu ile başlattı sadece ağzı temizlensin diye su ver dedi bir ögün karnı doyana kadar ver biliyor ne zaman doyacağını dedi. Ama doktor çok tatmin etmemeye başladı sanırım değiştiriceğim doktorumu
Kayra_Hatice Uyartugba çok araştırdım iyi geldiği söyleniyor. Kan Vs ağız yarası için falan çok iyi miş bizim de kullanmamız lazımmış ben az sulandırıp verdim bayıla bayıla içti.
AselLilam13 Kayra_Hatice evet banada elma suvu demişti ama ben elma suyuyla başlatmadım hemen şekerimsi vermek istemedim şimdi listeye göre gidiyoruz :)
Emosksf Kayra_Hatice 6,5 aylığız tadımlar bitti sabah kahvaltı öğlen çorba ikindide meyveli yoğurda geçtik
Uyartugba Kayra_Hatice acaba kızıma vermesem ven içsem suteten geçse yine aynı olur mu süt arttırma yapısıda var mış nerden aldınız
Kayra_Hatice Emosksf önden giden de çok iyi oluyor. Çevrem de doğum yapanlardan ilkkim bebeğin atakları aşıları herşeyi benden takip ediyorlar..senden olayı rahatız diyorlar hep
Kayra_Hatice Emosksf valla bilmiyorum anne sütü veriyorum sadece cam rende ile püre yapıp suyunu tülbent yardımı ile çıkarıp ver dedi 10 gün sonra yogurt sonra püre halinde sonra iki li besin olarak tüketicek dedi.