minecavusoglu evet Hanımlar size bir sorum olucak, Gündüz vakitlerinde fark ediyorumki sütümün az geldiğini o yüzden Mama vermeye deniyorum ama hiç bir şekilde Biberondan icmiyor, emzikde almıyor ben nasıl alıştırıcam varmı bir fikriniz (4 aylık yavrum) 😣
Ysnrrgnc minecavusoglu doğru söylüyorsunuzdur eminin de ben bişey merak ediyordum size sormak nasip oldu, acaba nasıl anlıyorsunuz sütünüzün az olduğunu hadi çok olan fışkırmasından anlıyor az olan nasıl anlaşılıyor?
evlatkusum minecavusoglu Benim kızımda çok biberon seçti en son lansinoh momma biberon aldım ona alıştı ama hemen olmadı 1 2 hafta sürdü sabırla deneyin
Azize1 Mamayı biberonla değilde kaşıkla vermeyi deneyin ben bebeğim 2 aylık olana kadar hep kaşıkla verdim mamayı emmeyi bırakmasın diye
minecavusoglu Ysnrrgnc emerken ağlıyor, ve cekmesine rağmen gelmiyor resmen, durum böyle olunca uykuya dalamıyo çok huysuz oluyor gündüzleri 😔
Tortilla minecavusoglu eds deneyın bıneron yerıne hem bıberona alısmaz hemde memenızı emdıkce sütünüz artAr🙏🏽