Meleyke97 41hamile esas siz beyenmissiniz. Ama ben beyenemedim ya ☹️ yinede bunu secerseniz hayrli olsun🥰
41hamile Dilekmh bnde bayıldım da kullanışsız olur diyenler oldu etrafımda kullanan var mı diye sorayım dedim
41hamile Tugrulefem aslında odası şöyle dolap almıştık bide beşik az büyüsün baza alırız demiştik ama başka birsey için gittim rastgele gördüm başka şeylere bakmadım hiç
41hamile Meleyke97 işte zevk meselesi sonra pişman olurmuyum diye sordum bide ben her gördüğümü beğeniyorum alırım sonra pişman olurum
Meleyke97 41hamile bence biraz Bakın derim cunki daha guzelleri var sıkıcı geldi nedense bana☹️☹️☹️☹️☹️
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 41hamile Araba yatak gibi 6-7 ay kullanır yaşına bağlı sonra değişmek zorunda kalırsınız bence. 🤷🏻♀️
41hamile AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 6 7 ay mı kullanır arabalı yatak var görümcemin oğlunda 12 yaşında kullanıyorlar kaç senedir
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi 41hamile Bizim çevremizde alıp cok kısa sürede pişman olduklarını,kullanışsız olduğunu söylediler. Bu yüzden söyledim. 🤷🏻♀️