Esmaky Şu bakimi yapiyorum memnun kaldim yada daha yeni denemeye basldigim bakim dedginiz neler var kizlar . Ben bu ara sac bakimina taktim iyide gidiyo gibi saclarm parladi yumusadi ve cok guzel kokuyor eşim bile soruyor ne yapiyorsn sacina diye 😀
Nurseda2612 Esmaky acaba neler yapıyorsunuz saçınıza benim Doğumdan sonra çok dökülmeye başladı ve cansızlaştı Bu arada yüzüme bakım bende yapıyorum hergün sabah akşam temizliyorum cildimi ve nemlendirici kullanıyorum cildim parlıyor 😊
Tugraninannesi Esmaky yan komşumun kayınvalidesi elma sirkesi yapmış bana da verdi 2 haftadır yüzümü onunla siliyorum herkes cildin çok güzelleşmiş diyor parladı ve güneş lekelerim gitmeye başladı gerçekten 2 hafta da ciddi fark oldu
Esmaky Nurseda2612 canim glissn bakim kremini aldim haftada 1 kez onu yapuyorum hafrada 1 kez hindistancevizi yagi suruyorum saclarima haftda 1 kezde badem yagi ve hint yagi tabi bunlari araliklarla yapiyorm hint yagi saca cok faydaliymis
Esmaky Tugraninannesi elma sirkesnn faydasi cok benm yuzum onceden baya kotydu sivilce vs farkli bsy suremiyorm cildime hemen biseyler ckiyor surtmda zor toparldim 💚😀😀
Esmaky Bimelekannesi farkli bisy yapmiyorm canm haftada 1 gliis bakim kremi haftada 1 hindistancevizi yagi haftada 1 bademyagiyla hint yagini karistrp yaoiyorm araliklarla
Ikizannesi2020 Esmaky bakım mı oda nesi yenip içiliyo mu bari😬😬 zira ben iki sıpayla duşun altına girip çıkmayı büyük lüks sayıyorum da🤦♀️
Ummuhumeyra Esmaky güzelce duş almak birde üstüne kese yapacak vaktim varsa ooohooo en güzel bakım 💃💃🏻