Mina0607 Mavi2020 solda 5 dk sağda 10dkya yakın. Az emiyo biberona alıştığı için sanırm ondan geldiği gibi gelmediği için brakıyo. Peşine mama veriyorum.
CigdeminMevasi Mavi2020 2 aylık kızım yarm saat frlan duruyor bazn dha fazla yada dha az olabiliyor memeyi emzik gbi kullnmya başladğnda çekiyorm
Alazla Mavi2020 max 10 sonra oynuyor cekiyorum. Hic mama vermedim. Anne sütu alsin isterse 1 saat emsin
Duruparmak Mavi2020 merhaba benim bebeğim de 20dk sağ meme 20dk sol meme emiyor fakat atak dönemlerinde bu süre baya bir uzuyor sabaha kadar memede kaldığı oluyor
Mavi2020 Mina0607 benimkide emziğe cok alışmış tokluk hissi veriyormuş 2 gündür vermiyorum acıkınca 5 dk emen cocuk 10 dk buldu
Mavi2020 CigdeminMevasi maşalah benimki de çok az duruyor saat başı sunuyorum ama istemiyor cok acıkınca emiyor 10 dk demeden doyuyor heralde ki bırakıyor die düşünüyorum
YagmurBilek Valla benimde 5 dkka bilemedin 4 dakkika emiyor sinirleniyor çok gelmesini isteyip doymadigi için mama veriyorum sakinlesip geceleri mışıl mışıl uyuyor önceden hiç uyumuyordu meğer karnı açmış garibimin 🤩
YamanKerim 15 20 dk tek meme emiyor bazen daha uzun olabiliyor uzun olunca diğer memeye geciyorum ama sürekli olmuyor
cilem01 oğlum 62günlük bir memede 15 dk kadar duruyor devam ederse diğer memeye geçiyorum 5-10 dk da orda duruyor . gün içinde sık sık tekrarlıyoruz bunu 🤷🏻♀️
Mavi2020 cilem01 benimki de saat başı tutuyorum almıyor alsa da 2-3 dk cok acıkınca emiyor 10-15 dk 2.ci memeye geçince Devam etmiyor
cilem01 Mavi2020 emzik verme doyar dediler hiç alakası yok 1haftadır emziğede alıştı ama emme olayı hiç değişmedi uykuya dalmadan bazen emzik veriyorum uyuyor atıyor . ben galiba baştan beri sürekli emzirdiğim için böyle alıştı
Dvsrc Mavi2020 benmki emmiyor ne biberonu ne beni 2 saatte 2 3 dk emior sonra çıldırıo napacağımı bilemiorm :(
Buglemcim20 Mavi2020 ben çıkarmasa 24 saat ağzında memeye yaşayabilir ama sadece 5 10 dk gerçek emiyo gerisi emzik niyetinde