Eylematlas 15 günlük bebeğim grip oldu doktoru benim ıhlamur içmemi söyledi ilk bebeğim çok tecrübesizim hiç birşey bilmiyorum tecrübeli anneler ne yapmam lazım
fatmamelis Eylematlas eczaneden viks alıp bebeğin topuklarına sürebilirsin, rahatlatır 😌 15 günlük bebeğe sürülür mü bilmem ama biz geçtiğimiz kış 3-4 aylık içindeydik abim eczanede çalışıyor getirmişti
bgmarik Eylematlas acı elma yağı demiş arkadaşlar ama doktorum faydasından çok zararı var dedi.Kullanmadan doktorunuza danışın derim ben.Bebiş çok küçük daha çünkü
Mina0607 Eylematlas benmkide 10 günlüklen olmuştu burun akıntısı için serum fizyolojik veriyodm enjektörle. Ciğerleride az balgamlıydı antibiyotik kullandk bir haftaya topladı
Hamzaekrem Eylematlas Bizde 13 günlükken olmuştuk bol ıhlamur içtim çok çok az bir iki çay kaşığı kadar da verebilirsin bebeğe demişti doktor burnunu sürekli açık tutmanız gerekiyor serum fizyolojik kullanıp aspiratörle açabilirsiniz ve en önemlisi bol bol emzirmek arttığını farkettiğiniz anda doktora gidin beklemeden bebeklerde çok çabuk ciğere inebiliyor çok geçmiş olsun
Hayatadair Aysedefnekumas acı elma yağını sakın sürmeyin çok tehlikeli bebegi ölüme kadar götürüyor lütfen araştırmadan fikir vermeyin
Funique Vicks merhem yüzde 60 oranda mukusu arttırıyor ölümlere sebep oluyor, lütfen burdan aldığınız uygulamaları doktorunuza danışmadan yapmayın allah korusun..