Deletedmom14 yavrusununannesii bende bugün sordum doktora 4 ay 22 günlük. Prematüre dogdugu için biraz minyon . Anne sütü alıyor ama benim bebegim .bekleyelim 1 ay daha dedi. Beş buçuk aylık olunca yavaş yavaş başlarız dedi
miroos yavrusununannesii herseyden tadimlik bir cay kasigi verebilirsin ama mutlaka 3 gun kuralina uy alerji olursa anlayamazsin tatli tarzini en son ver cunku o zaman yemek yemek istemiyorlar kabak yapip ezip verebilirsin
Damlapilatin2020 yavrusununannesii ben başlamıştım sadece mama verdiğim için sende ufaktan başka çay kaşığı kadar başka bişi olmaz
Atomkarinca Bazı dr lar başlatıyor cnm duruma göre yoğurt patates kabak havuç 3 gün kuralı ile tadımlık verebilirsin en son meyve püreleri çünkü başta onu verirsen tatlı olduğu için sebzelerde zorlanirsin. Gidebilirseniz bi dr a da danışın
Damlapilatin2020 yavrusununannesii 8 sene önceydi pek hatırlamıyorum bile ufak yoğurt ver sonra meyveli yap yada 1 Bebe bisküvisini ikiye bol bir parçaya su damlat hemen yumuşar biraz ondan ver ama.dedigim için az az sonra arttirsin bebek seni yönlendirme yapıyor zaten verirken takıp et su ver kabızlık olmasın