kerem-21 Merhaba anneler bebek deterjanı öneren var mı kokusu güzel olan ben dalin granil sabun kullanıyorum toz olan ama kokusu yok sanki önereceğiniz deterjan var mı?
2lokummannesiii kerem-21 Dalan roxy granül sabun kullanıyorum zeytinyağlı onun da pek kokusu yok ama olmaması daha iyi zaten.
Kurt45 kerem-21 https://www.google.com/search?q=dalan+gran%C3%BCl+sabun&client=ms-android-samsung-ga-rev1&prmd=sinv&sxsrf=ALeKk02zfLkDL3gRobEtx_R7n0Di_gT8fA:1600195521730&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjJ4ZLt6OvrAhUW9IUKHUwhC4cQ_AUoAnoECAwQAg&biw=412&bih=815&dpr=2.63#imgrc=CI2eOS204-tZ6M
Kurt45 2lokummannesiii kokusu gayet çok güzel ben kendi atletrimidr onun la yıkıyorum parfüm deodorant kullanmam zaten ama sanki kullanıyor musun gibi çok güzel kokuyor
Gmzz89 1 yaşına kadar hacı şakir saf beyaz sabunu rendeledim makinann içine attım çamaşırlarıı yıkarken inanın hem maddi olarak çok ucuz hemde sağlıklı katkısız ve granül sabunun aynısı oluyor
Gmzz89 Mother_ direk çamaşırların üstüne döküyodum ben ama deterjan göZünede konulabilir toz gibi rendeliyodum çünkü