Serass Bebeğim kabız oldu normalde hergün tıvaletini yapardı 4 gündür yapmıyor karnı taş gibi oldu çok rahatsız oluyorum napcam bilmiyorum zeytinyağı filan içirdim ama geçmiyor napabilirim başka
Mrvbrm Serass ek gıda dönemindeyse kuru kayısı , kuru üzüm ve bi kaç tane yaş üzüm kaynatıyorum ister suyunu içir istersen blendırden geçirip püre gibi yedir biz de işe yarıyor
SertapHilal Benimde öyle ancak masajla çıkıyo ne varsa 🤷🏻♀️ İnternetten masaj yöntemlerine bak işe yarıyor yarım saat falan yapınca..
Oykusunannesi Kulak çöpünü zeytinyağına batırın ardından poposuna canını acıtmayacak şekilde sokup çıkartın kakayı hemen yumuşatıyor, olur da geçmezse ve bebeğiniz çok huzursuzsa lavman alabilirsiniz labalask olması lazım adı eczanede 4 TL
Mother_ Kac gündür bizde de aynı lavman yaptım son çare. Evde herşey denedim olmadı.doktorunuza danışın o ne derse onu yapın bence
Oykusunannesi Serass ilk önce bende korkup etrafına sürmüştüm ama hiçbi faydasını görmedim normal fitil yapar gibi hafif içeriye sokup çıkarın işe yarayacaktır