Sibel5258 Ferro sanık duodenal kullanıyorum kansızlığın var doktor sabah akşam belirtmemis kullanan varmı günde kaç defa kullaniyosunux bide aşırı kansızsin.baska türlü nasil bu sorundan kurtulabilirim emziriyorum
Emir123ali Sibel5258 çok iyi bir kan ilacı düzenli kullanırsa kanın hemen yükselir sabah aç karnına al akşamda yemekten önce al
Azizeguney Sibel5258 Ben hamileyken kan ilacı olarak Maltoferi kullanıyordum. Çok işe yaramıştı canım🙌🏻
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Sibel5258 Pekmez kan yükseltir. En çok vitsmij ve kan deposu dalaktır. Bebim değerler yerle birdi. Yedim. Haftada iki kere yeseniz mükemmel değer artar,kan olur. 🌸
ikibinlikdekont Sibel5258 günde bir defa sabah aç karnına içip 2 saat sonra kahvaltı yapıyordum sabah içmeyi unutursam da kahvaltıdan 2 saat sonra içiyordum
Sibel5258 Emir123ali doktor bana tok ac farketm Z dedi 7gundur içiyorum etki etmedi bide akşam diye belirtmemis sadece sabah aliyodum onzaman öyle yapayim
Emir123ali Sibel5258 dok fayda etmez bence sabah iç uyu mideni bulandırmasın akşamda yemekten önce yada 1 sat sonra iç inşallah faydasını görürsün benim 7 düşmüştü bu ilaç bana hemen etki etdi
Emir123ali Sibel5258 yok canım ben ozaman hamile bile değildim sprailden dolayı kanım çok düşmüştü çıkarttırdım kullandımkanım yükseldi
Bgmbgmbgm Sibel5258 aç karnına alıcaksınız. İlaçtan sonra en az yarım saat geçmeli öyle kahvaltı yapmalısınız..
Nil_Oz Sibel5258 Bende hamileyken bunu kullandım aç karna günde 1 kez içiyordum fakat sizin durumunuz farklı olabilir doktorunuza danışın derim geçmiş olsun 🌺